AȚI VĂZUT-O? Minoră căutată cu disperare de familie

UPDATE: La data de 16 aprilie a.c., minora a fost identificată de polițiști în municipiul Oradea. Pe timpul plecării nu a fost victima niciunei infracțiuni.

*******

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unei minore de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, plecată de la domiciliu la data de 12 aprilie a.c.

În seara zilei de 12 aprilie, o femeie din Râmnicu Vâlcea, a sesizat poliția cu privire la faptul că, nepoata sa, GHEORGHE MARIA ALICIA, născută la data de 18 august 2005, a plecat de acasă în cursul dimineții, pentru a merge la niște prieteni, în orașul Călimănești, dar nu s-a mai întors la domiciliu. Fata este crescută de bunica care i-a și anunțat dispariția, după ce mama ei a murit într-un tragic accident rutier. 

Fata are o înălțime de 170-175 cm înălțime, greutate 75 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, față ovală, ten deschis, ochi verzi.

Nu este la prima plecare de acest gen.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic deurgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...