VÂLCEA. A condus băut și având permisul anulat, iar acum va sta trei ani după gratii

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimetul Urmăriri, sprijiniți de cei din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, față de un bărbat cercetat pentru infracțiuni rutiere.

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au executat în Râmnicu Vâlcea, un mandat de arestare, față de un bărbat de 32 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru infracțiuni rutiere.

În fapt, în cursul lunii martie 2017, acesta a fost depistat de poliție, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la volanul unei mașini, având permisul anulat și o alcoolemie de 0,66 mg/l de alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar din județul Argeș.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...