Delucru.ro, cel mai amplu site cu oferte, îți dă de Lucru!

A fost lansat cel mai amplu site de oferte de lucru, delucru.ro. Omul de afaceri Gili Boruz a avut această idee de a veni atât în sprijinul oamenilor care caută un meseriaș adevărat, dar și a celor calificați, care vor să câștige un ban în plus.  

Știi o meserie, ești calificat sau nu și vrei să ai mereu de lucru exact așa cum îți place ție: Bine plătite, sigure și aproape de casă? Delucru.ro îți da de lucru. Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii pe platformă, să îți prezinți serviciile într-un mod cât mai clar și să aștepți clienții.

Această platformă pune în legătură prestatorii de servicii cu oamenii care au nevoie de acele servicii, asigurând o transparență totală.

Dacă ești bun, vei putea obține un rating pozitiv din partea clienților, ceea ce îți va deschide o mulțime de uși către succes.

"Sunt mândru să vă prezint un proiect drag mie la care lucrez de ceva timp și în care am investit multă muncă și pasiune împreună cu echipa mea.
Este vorba despre www.delucru.ro.

Cu toții știm cât este de greu să găsești pe cineva care să te ajute pe lângă casă la diferite treburi ocazionale sau de sezon.

Această platformă se adresează atât persoanelor care vor să găsească ciubucuri în timpul liber aproape de casă, cât și persoanelor care caută astfel de servicii ocazionale, iar înscrierile sunt momentan gratuite pentru toți prestatorii de servicii, oriunde s-ar afla în Romania.

În curând anunțurile celor înscriși vor fi promovate și vor ajunge la cei care au cu adevărat nevoie de ele.

Avem pregătite multe surprize și premii pentru utilizatorii platformei noastre, așa că nu ezita să te înscrii chiar astăzi" a transmis omul de afaceri Gili Boruz, "părintele" platformei delucru.ro.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...