FOTO/VIDEO: RAZIE RUTIERĂ AMPLĂ în Vâlcea

În perioada 5-11 aprilie a.c., polițiștii rutieri vâlceni au acționat pentru diminuarea riscului rutier, având în vedere principalele cauze generatoare de evenimente rutiere (depășirea vitezei legale, abateri săvârșite de bicicliști, nerespectarea distanței în mers și neacordarea de prioritate), dar și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2.

Au fost aplicate 1154 de sancțiuni contravenționale, dintre care 961 pe linie rutieră, 345 pentru depășirea limitei legale de viteză, 54 pentru abateri comise de bicicliști și 15 pentru consum de alcool la volan.

De asemenea, au fost reținute 133 de permise de conducere și 32 de certificate de înmatriculare.

În contextul acțiunilor din această perioadă, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au acționat în weekend, în municipiu, aplicând 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 39.000 de lei. Aceștia au oprit pentru control 213 vehicule și au legitimat 239 de persoane. Au fost reținute 29 de permise de conducere, dintre care 18 pentru viteză, 5 pentru neacordare prioritate vehicule și 3 pentru consum de alcool la volan. S-au reținut și 3 certificate de înmatriculare.

Aceștia au beneficiat și de sprijinul Serviciului Rutier care au acționat cu aparatul radar mobil TruCAM.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...