Fondatorul Farmaciilor Băjan s-a dus la îngeri

UPDATE: Trupul neînsuflețit al lui Ilie Băjan va fi depus la locuința acestuia din Râmnicu Vâlcea, strada Tudor Vladimirescu nr. 13, astăzi, 12 aprilie, în jurul orei 18:00. Ceremonia religioasă va avea loc la Schitul Troianu marți, 13 aprilie, la ora 13:00.

**********

Am primit o veste deosebit de tristă în această dimineață de duminică, 11 aprilie. Ilie BĂJAN, fondatorul Farmaciilor Băjan, a trecut la cele veșnice! În vârstă de 67 de ani, Ilie Băjan, în timp ce se afla cu familia într-o scurtă excursie în Delta Dunării, a făcut infarct în jurul orei 4.

Farmacia Băjan, un business de familie înființat în urmă cu 30 de ani în Râmnicu Vâlcea de Ilie Băjan, a pornit de la o singură farmacie într-o casă cumpărată în 1991 cu credite la bancă şi împrumut de la prieteni, iar în prezent are în administrare peste 20 de farmacii în județul nostru. De câțiva ani, Ilie Băjan a predat frâiele afacerii celor doi fii ai lui, Mihai și Gabriel Băjan.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! 

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...