FOTO. Bărbat căzut de la o înălțime de 4 metri, lângă Brezoi, la Grota Zmeilor

În urmă cu puțin timp, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați ca să intervină pentru o victimă în zona montană a orașului Brezoi, punctul Grota Zmeilor.

Victima, un bărbatul în vârstă de 35 de ani, are piciorul rupt. Localizarea acesteia este la circa 2.5 km de DN 7 . Intervine Salvamont Valcea și un echipaj de pompieri militari.

Bărbatul a căzut de la aproximativ 4 m înălțime.

Pentru facilitarea intervenției la fața locului o să ajungă un elicopter SMURD.
Elicopterul are în dotare dispozitiv de troliere pentru extragerea victimei.
Victima a suferit o fractură închisă cu deplasare de os, TCF (prezintă mai multe echimoze la nivelul capului). A fost imobilizat de către echipajul Salvamond ajuns la fața locului, urmând a fi deplasat într-o zona unde va fi extras.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...