La Charlotte, colțul de rai ”ascuns” în inima Râmnicului

09 Apr 2021
O nouă florărie “La Charlotte” plină de culoare și cu un farmec aparte și-a deschis ușile în Râmnicu Vâlcea.
Inițiativa îi aparține unei tinere, care după ce a lucrat ani buni într-un cu totul alt domeniu, a decis să își implinească visul ascuns ,,Florăria era un vis, unul ascuns… Iubesc florile din copilărie, casa mamei mele era plină de ghivece, acum și casa mea“ , a făcut un pas spre alt domeniu și a trecut pe calea antreprenoriatului, deschizându-și propria florărie, dispusă, să împlinească orice vis care ține de floristică.
Cu o pregătire în domeniu, Simina Predescu aduce un concept aparte de florărie, în care creativitatea, calitatea și RESPECTUL față de doleanțele, clienților sunt pe primul loc.
,,Timidă, am decis să îmi împlinesc visul, speriată de avalanșă sentimentelor care urmau să vină ,, NIMIC FĂRĂ LUPTĂ, NICIO LUPTĂ FĂRĂ EFORT” această teorie a stat la baza startului meu‘’.

Florile sunt păstrate în camere frigorifice, special amenajate. Temperatura, umiditatea și curățenia sunt controlate profesional, încercând astfel să menținem florile proaspete și zâmbitoare. ”CÂND O FLOARE DECIDE SA SE OFILESCA, NU MAI AI NIMIC DE FACUT”.
Simina vă așteaptă în colțul ei de rai, pentru a-i pune la încercare creativitatea, garantând aprecieri.

Într-un cadru elegant, extrem de primitor, sunt întâmpinați clienții care trec pragul Florăriei La Charlotte, aflată pe Calea Lui Traian , nr 171, Bl 7 , parter, mai exact lângă Hanul Haiducilor.

Calea lui Traian 171 (langa Hanul Haiducilor)
Tel/Wspp: 0751999582
Facebook: https://www.facebook.com/floraria.lacharlotte/
Instagram: @floraria.lacharlotte
www.lacharlotte.ro
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...