Alege un auz sănătos pentru o viață fericită

07 Apr 2021 Clarfon

Auzul reprezintă unul dintre simțurile fundamentale ale oricărei persoane. Alterarea acestei funcții importante produce tulburări în viața oricărui om.

Da, sunt o mulțime de afecțiuni ale aparatului auditiv iar cea mai întâlnită în orice categorie de vârstă este hipoacuzia. Probabil că nici nu ai auzit de acest diagnostic și cel mai probabil nu cunoști nici faptul că în cazul tratării necorespunzătoare, aceasta poate duce chiar la surditate.

Auzul tău este prioritatea noastră, din acest motiv ne dorim să coștientizezi cât de important este să ai un auz sănătos. La Clarfon, testarea auzului se face cu aparatură specială în cabinete, fapt ce ne permite stabilirea tipului de surditate, gravitatea acestuia și orientarea asupra tratamentului. Testarea auzului se realizează inclusiv pentru copii.

Echipa Clarfon este alături de tine și de familia ta, în cabinetele noastre, pacientul beneficiază de o consultație a aparatului auditiv complexă, oferim și cele mai bune soluții în cazul în care este necesară folosirea aparatului auditiv.

Luna aprilie aduce noi oferte în cabinetele Clarfon, îţi prezentăm noul aparat auditiv- FLOW+

Îți oferim tehnologie calitativă la preţ accesibil. Aparatul Flow+ te ajută să beneficiezi de:

  • 12 canale frecvenţiale
  • Compresie dinamică şi AntiShock 2
  • Mascator tinnitus
  • 4 programe de audiţie

Purtarea aparatului auditiv reduce semnificativ riscul de atrofiere al nervului auditiv, reduce depresia şi scade riscul de accentuare a demenţei!

Dacă îți dorești să afli mai multe despre promoțiile Clarfon și despre aparatul FLOW+ poți completa formularul https://www.clarfon.ro/promotie-1-30-aprilie-2021/

Nu rata această ofertă de excepție! Nu-ți neglija auzul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...