Lucrări de amploare în nordul județului Vâlcea

Turiştii interesaţi de pensiunile din zona Ciungetu, lacul Petrimanu şi de cascade unice în ţară vor avea acces mai uşor la aceste obiective începând din primăvara viitoare, odată cu asfaltarea DJ 701D, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a fost prezent marţi pe şantierul acestui drum.

Lucrările de asfaltare a DJ 701D au început marţi în zona Ciungetu din comuna Mălaia, sunt efectuate de regia de drumuri a CJ Vâlcea şi au termen de finalizare un an.

‘Am început un nou drum al nordului de judeţ. Drumul asigură accesul către o salbă de pensiuni din zona Ciungetu şi către lacul Petrimanu. Pe acest drum cei iubitori de munte vor găsi cascada Mireasa şi o serie de cascade unice în ţară. Lucrăm cu asfalt de la noua staţie din dotarea RAJDP, un asfalt de calitate, aşa cum ne dorim să avem pe toate drumurile judeţene. Ne-am propus ca anul viitor să avem acest drum asfaltat, din DN 7A, pe Valea Latoriţei şi până la Ciungetu’, a spus Constantin Rădulescu, într-o declaraţie de presă.

Preşedintele CJ Vâlcea a subliniat că lucrările vor continua anul acesta la obiectivul menţionat, chiar dacă bugetul alocat pentru drumurile judeţene este cu 5 milioane de lei mai mic faţă de cel de anul trecut.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...