VÂLCEA. Bărbat prins la un control de rutină cu permis de conducere fals

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliției Rurală Pietrari au oprit pentru control, în comuna Pietrari, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Tomșani.

Bărbatul a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autorități străine, însă în urma verificărilor efectuate în bazele de date internaționale, s-a stabilit că bărbatul nu deține de permis de conducere, iar permisul de conducere prezentat este susceptibil a fi fals.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere,fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, în care se efectuează cercetări.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...