FOTO. Intervenție a pompierilor vâlceni la un accident cu victime, în Olt

Pompierii din Vâlcea au fost alertaţi că în localitatea Grădinari, judeţul Olt, aflată la graniţa cu judeţul Vâlcea, un accident rutier în care au fost două autoturisme implicate s-ar fi soldat cu mai multe persoane rănite, dintre care două încarcerate.

Ajunşi la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vâlcea cu o ambulanţă, salvatorii din Vâlcea au constatat că patru persoane au fost implicate în evenimentul rutier, trei dintre acestea fiind rănite uşor.

Poliţiştii din Olt cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar pentru vătămare din culpă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...