FOTO: Accident în Râmnicu Vâlcea, între două autoturisme și un TIR. Au fost anunțate patru victime

In urmă cu puțin timp polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la un accident rutier ce a avut loc în zona nord a municipiului.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat ca evenimentul a avut loc pe str.Barajului (DN7 km170) pe sensul de mers Argeș -Sibiu, iar în eveniment sunt implicate două autoturisme și un autocamion.

În urma evenimentului, din primele date ar fi rezultat vătămarea corporală a 4 persoane.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Traficul este blocat total.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...