FOTO. Copil de 6 ani, lovit de un autoturism pe strada Doctor Hacman din Râmnicu Vâlcea

În urmă cu puțin timp polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe strada Doctor Hacman din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că în evenimentul ruiter este implicat un autoturism și un pieton, respectiv un minor de 6 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului, la fața locului deplansandu-se si un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...