VÂLCEA: Tânăr de 19 ani, bătut și sechestrat de trei bărbați, pentru o datorie

Poliție Rurală Măldărești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au continuat cercetările într-o cauză penală de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, fiind reținuți pentru 24 de ore, trei bărbați.

La data de 31 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 19 ani din Popești, cu privire la faptul că, în noaptea de 30 martie a.c., ar fi fost sechestrat și agresat fizic de către mai mulți tineri, din cauza unor datorii.

În fapt, victima s-ar fi întâlnit în comună cu una dintre persoanele bănuite, acesta cerându-i să meargă pe un islaz, pentru a discuta despre o datorie. În locul respectiv, se aflau alți trei bărbați, care l-ar fi imobilizat, aplicându-i apoi mai multe lovituri, după care i-ar fi dat drumul.

În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați toți cei patru bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, implicați în eveniment, dispunându-se reținerea pentru trei dintre aceștia, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, dar și instigare la comiterea acestor fapte. Pentru unul dintre cei trei tineri, a fost luată ulterior măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, ceilalți doi urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...