Papanași cu brânză dulce, cel mai îndrăgit desert de la Casa Românească Călimănești

29 Mar 2021

Când ai poftă de un desert cu brânză, alege desertul nostru cel mai îndrăgit : papanași pufoși cu inimă de brânză dulce. Un final fericit pentru o masă la Casa Românească!
Daca ai ajuns in Călimănești, nu ai cum să ratezi crama/restaurant Casa Românească pentru a gusta cei mai buni și mai pufoși papanași din zonă. Papanașii cu brânză dulce reprezintî cel mai apreciat desert, cerut de majoritatea clienților noștri, mai ales cei străini.
Papanașii de la Casa Românească Călimănești sunt preparați cu măestrie de bucătarii noștri, care folosesc ingrediente proaspete, iar la final adaugă suflet din belșug. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, dă o fugă la Casa Românească și încearcă-i! Papilele tale gustative vor fi satisfăcute.
”Când vine vorba de papanasi cu brânză, sos de smântână și dulceață, nu pot să mă abțin indiferent că sunt prăjiți sau fierți. Ador acest desert servit fie cu dulceață, sos de vanilie sau ciocolată. Nu contează, să fie papanași!”, spune un client mulțumit.

Pe langa renumitii papanasi cu smantana si dulceata de casa, Casa Românească Călimănești mai pune la dispozitia clientilor mancaruri alese, consistente, autentice, la preturi imbatabile. Meniul zilei satisfice pana si cele mai sofisticate gusturi si preferinte in bucataria romaneasca, traditionala, dar si cea internationala.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...