FOTO: Zăpadă de 3 metri la Vârful lui Roman!

FOTO: Zăpadă de 3 metri la Vârful lui Roman! foto Facebook
Imagini incredibile de la Vârful lui Roman, Horezu. Ninsorile abundente din ultima perioadă au făcut ca stratul de zăpadă a ajuns la înălțimea de 3 metri. Imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare și par desprinse parcă din povești.
Cei care au postat imaginile estimează că zăpada s-ar putea topi abia peste jumatate de an.
"Cred ca tine vreo cinci-sase luni zapada. Cladirea are doi metri jumatate si nu se mai vede decat cosul. Nu se mai vede nici acoperisul, gardul... sarim peste el. Cum sa mai desfacem o poarta?! Sarim peste ea...Usa nu se mai vede, sa mai intri... o sa am de lucru!", spun cei care au fost la fața locului.
Oamenii susțin că fără mașini de teren echipate nu ai nicio șansă să ajungi în vârf. ”Nu dorim să dezamăgim... însă, suntem sinceri: doar cu auto 4x4 puteți urca înspre golul alpin (în plus, vorba unui clasic: lanțurile de zăpadă & lopata să vă fie în portbagaj, în caz de nevoie)”, mai spun aceștia.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...