Gili Boruz REVOLTAT: Măsurile de restricții sunt discriminatorii și nasc ură!

Omul de afaceri vâlcean Gili Boruz este revoltat de modul în care autoritățile pun în practică noile măsuri de restricție care vor întra în vigoare din acest week-end. Aflat, seara trecută, la o terasă din Râmnicu Vâlcea, Gili Boruz a reacționat atunci când oamenii legii au dat buzna și au început să filmeze clienții care se aflau la mese.

Omul de afaceri consideră că în acest fel se distruge economia autohtonă.

"Aseară, fiind clientul unei terase din oraș, am trăit cel mai urât sentiment de ură!

Dintr-o dată, au apărut în interiorul terasei, anumite organe de control care filmau clienții la mese pentru a avea dovada ca totul este regulamentar.

Furios fiind, pentru că am avut convingerea că aceste controale se fac numai la firmele românești, mici, nu și la marii retaileri gen Carrefour, Kaufland și restul... Am întrebat pe un ton mai ridicat, recunosc, dacă merg în control și la cei menționați mai sus și, este adevărat că am adus injurii grave politrucilor care iau asemenea măsuri, dând legi tâmpite peste noapte în defavoarea noastră a tuturor.

Și în loc de un răspuns, am primit o invitație afară și am fost rugat să mă legitimez. Până aici totul a decurs normal.

Dar de aici și până a invita agentul economic al acelei terase la sediul poliției și a-l “forța” să dea declarație împotriva mea că aș fi adus injurii organelor de control, este cu totul altceva.
Din păcate, observ ca metodele comuniste de a “face” legea nu au dispărut!

ÎN ÎNCHEIERE VREAU SĂ MENȚIONEZ FAPTUL CĂ ESTE PRIMA AMENDĂ DIN VIAȚA MEA PE CARE O PLĂTESC CU MÂNDRIE!

Atât declar, semnez și îmi asum!" a transmis omul de afaceri vâlcean, Gili Boruz. 

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...