AVIZ AMATORILOR! Licența de exploatare a izvoarelor de la Olănești expiră în 2022

Izvoarele minerale de la Băile au fost concesionate de către Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în 2002, pe o perioadă de 20 de ani către societatea Olănești Riviera. Așadar, licența de exploatare expiră la anul, pe vremea aceasta.
Amintim că procedura de concesiune a izvoarelor a început la nivel naţional în anul 1998 pentru toate societăţile comerciale de profil din ţară, precum cele din Băile Herculane, Geoagiu Băi, Băile Felix, etc. Pe site-ul Agenţiei Naţionale a Resurselor Minerale (ANRM) există situaţia completă a firmelor din ţară care deţin licenţe de exploatare, pentru Băile Olăneşti fiind alocate licenţe pentru ape minerale naturale şi ape minerale terapeutice către agentul economic SC Olăneşti Riviera SA. Concesiunea a început în baza unei legi şi a unei documentaţii depuse la ANRM.
Supranumite „Izvoarele de aur", apele minerale de la Olăneşti sunt recunoscute pe plan mondial pentru efectele lor curative.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...