L-AȚI VĂZUT? Nea Stelică este căutat cu disperare de familie!

Polițiștii vâlceni fac verificări pentru depistarea unui bărbat de 69 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a plecat de la domiciliu la data de 25 martie a.c. și nu a fost găsit până la momentul prezent.

Polițiștii au fost sesizați la data de 26 martie a.c., cu privire la faptul că Stroie GHEORGHE, născut la data de 16 septembrie 1951, domiciliat în municipiul Râmnicu Vâlcea, a plecat voluntar de la locuința unei cunoștințe, din Râmnicu Vâlcea, zona Râureni și nu s-a mai întors.

Acesta are o înălţime de 1,70 m, greutate 90-100 kg, păr de culoare închisă, calviție în zona frontală. Se deplasează greu, are o leziune la piciorul stâng provocată în urma unei căzături.

Nu are telefon asupra sa și nici documente de identitate și răspunde la numele de Stelică.

În cazul în care aveți informații, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență112 sau să anunțați cea mai apropiată secție de Poliție.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...