ATENȚIE! Cad pietre pe Valea Oltului: TRAFIC ÎNGREUNAT

Traficul se desfăşoară anevoios pe DN 7 – Valea Oltului, în zona Călinești, după ce au căzut mai multe pietre de pe versant. În zonă a plouat, iar partea carosabilă este umedă.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 214+300 de metri, în zona localităţii Călineşti, judeţul Vâlcea, au avut loc căderi de pietre de mari dimensiuni de pe versant pe carosabil şi în şanţ.
Pentru că există riscul ca şi alte pietre să se desprindă din versant, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers şi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...