CURS CADRU TEHNIC – PSI. ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE! NU RATA O NOUĂ SESIUNE DE CURS

22 Mar 2021

CURS Cadru tehnic cu atribuții PSI, în Râmnicu Vâlcea! O nouă sesiune de curs va începe în curând – ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE. Nu rata înscrierea!

Cursul pentru prevenirea si stingerea incendiilor organizat de firma noastră se desfasoară în conformitate cu programa cadru avizată favorabil de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă si îsi propune să asigure competenţele necesare pentru a reacţiona corect si în timp util atât in situaţii de prevenire cât si în situaţii critice. Cursul Cadru Tehnic PSI va asigura cunoşterea cadrului legislativ actual, aplicarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor, dobândind cunoştinţele teoretice dar mai ales practice necesare în domeniu. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs. Cursul este necesar şi util tuturor lucrãtorilor ce activeazã în domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui departament special în domeniul prevenirii si stingerii incendiilor.

Absolvind cursul de Cadru tehnic cu atributii PSI organizat de Profesional New Consult, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã. Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, complex Nord, deasupra băncii Raiffeisen, etaj 1, camera 5.
- Informații si Înscrieri: 0765.708.877, 0784.045.025, 0784.333.777
- E-Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
- Site: www.profesionalnewconsult.ro

De asemenea, Profesional New Consult va organiza în perioada urmãtoare cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:
Curs Infirmiera
Curs Inspector Resurse Umane
Curs Contabilitate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...