FOTO: Week-end alb la Casa Românească!

Ți-ai planificat week-end-ul? Ce zici de un sejur care să îți încarce bateriile pentru o lungă perioada de timp într-un loc în care te poți bucura de natură, aer curat și liniște, totul respectând condițiile de siguranță care se impun?

Mâncare savuroasă, muzică live, personalul amabil, camerele primitoare, apă termală și saune sunt combinația perfectă pentru a-ți răsfața fiecare simț, la Casa Românească din Călimănești, județul Vâlcea.

Apa termală din piscina exterioară are 37 de grade Celsius și îmbrățișează fulgii de nea, ademenind oaspeții dornici de relaxare într-un cadru de poveste. Ca relaxarea să fie completă, vinul fiert cu scorțișoară parfumează restaurantul Casei Românești, fiind savurat în timp ce zăpada continuă să se aștearnă armonis.


● Detalii oferte: CASA ROMÂNEASCĂ
● Recepție: 0786.720.720
● Restaurant: 0757.720.722

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...