Cum să primești un credit doar cu buletinul? Best Credit IFN: „Obținerea unui credit de la IFN-uri este mai facilă decât de la o bancă”

10 Mar 2021
Reprezentanții instituțiilor financiare nebancare spun că numărul solicitărilor pentru acordarea de credite este în creștere, inclusiv în zona județului Vâlcea, în condițiile crizei economice provocate de pandemie.

Acordarea unui credit de la instituțiile financiare nebancare se face mult mai ușor spre deosebire de creditele obținute prin intermediul băncilor. Tocmai de aceea, în condițiile în care veniturile le pot fi afectate, mulți oameni aleg să ia un credit pentru a-și finanța nevoile personale curente.
„Observăm o creștere a numărului de cereri în ultima perioadă și estimările noastre ne indică faptul că numărul celor care au nevoie de un credit în perioada următoare este pe un trend ascendent. Condițiile de creditare sunt mai relaxate, instituțiile nebancare acordă în această perioadă credit mult mai ușor decât băncile”, spune Lavinia Ungureanu, directorul general al Best Credit IFN.
Motivul cel mai frecvent pentru care oamenii aleg să solicite un credit este reprezentat de scăderea veniturilor personale și posibilitatea relativ ușoară de a accesa banii, doar cu buletinul.

„Cei mai mulți dintre clienții noștri aleg să apeleze la un credit pentru a acoperi cheltuielile de zi cu zi, să compenseze diminuarea veniturilor. De cele mai multe ori creditele sunt pe termen scurt, undeva între 12 și 18 luni, maxim până în doi ani”, mai spune Lavinia Ungureanu, director general al Best Credit IFN.
Cei interesați pot aplica pentru un credit on-line, fără munți de acte, doar cu ajutorul buletinului, direct din confortul casei si pot primi banii în maximum 24 de ore.
Persoanele care doresc să obțină un credit on-line rapid pot găsi mai multe detalii sau pot aplica urmărind acest link
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...