VÂLCEA. Razie pentru prevenirea pirateriei în taximetrie

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat, la data de 4 martie a.c., pentruverificarea legalității transportului de persoane în regim de taxi și pentru eliminarea pirateriei în domeniu, dar și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii au aplicat 126 de sancțiuni contravenționale, din care 23 în baza Legii 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi.

Au fost reținute 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. De asemenea au fost reținute 3 atestate taxi și s-au dispus 5 suspendări ale dreptului de utilizare al autovehiculului, pentru taximetrie ilegală.

Menționăm că persoanele care practică taximetria ilegală riscă amenzi cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei, suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pentru 6 luni, precum și retragerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...