VIDEO: Ciobănesc mioritic salvat de pompierii vâlceni dintr-un canal adânc de 3 metri

Un câine ciobănesc a dispărut miercuri după-amiaza, 3 martie, din curtea casei, unde fusese lăsat să se plimbe. Când stăpânii au realizat absenţa animalului au plecat în căutarea lui.

Locuinţa se află într-o zonă mărginaşă, în vecinătatea unui teren viran. Acolo l-au găsit, căzut într-un canal de colectare a apelor pluviale, lăsat descoperit. Vâlcenii au cerut ajutor la 112.

„Animal de talie medie - câine ciobănesc mioritic - 73 kg, căzut într-un canal de 1 metru deschidere şi trei metri adâncime cu un nivel al apei acumulate de 30 de centimetri, în municipiul Drăgăşani, zona Batca. Intervine un ASAS - un echipaj pentru stingere cu apă şi spumă şi patru subofiţeri de la Garda de Intervenţie Drăgăşani”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...