FOTO. Accident grav la Păușești Otăsău. Două persoane sunt rănite

În urmă cu puțin timp polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe raza localității Păușești Otăsău, județul Vâlcea.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că evenimentul rutier a avut loc pe Drumul Comunal 196 din localitate, iar în accident sunt implicate două auto. Între cele două auto a avut loc un impact frontal, în împrejurări ce urmează a fi stabilite de către polițiști.

De asemenea, în urma evenimentului rutier au rezultat vătămarea corporală a două persoane.

Polițiștii rutieri efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...