Nepoata lui Adi de la Vâlcea, bătută crunt de o dansatoare

25 Feb 2021

Nepoata lui Adi de la Vâlcea, Roxana Dobrițoiu, o acuză pe Denisa Despa, una dintre dansatoarele preferate ale maneliștilor, că a bătut-o cu bestialitate. Roxana a mărturisit că a primit un picior în față, a fost trasă de păr și chiar s-a ales și cu o sticlă în cap. În urma loviturilor crunte, vedeta are răni grave, ne informează Spynews.

Scena a avut loc într-un restaurant, iar persoanele care erau la fața locului au intervenit să o scoată pe artistă din mâinile dansatoarei. Roxana Dobrițoiu s-a prezentat, apoi, la poliție pentru a depune plângere, dar și la IML pentru a obține certificat medico-legal.

Roxana Dobrițoiu mai este cunoscută și drept Beyonce de România, datorită vocii sale. La fel ca unchiul său, Adi de la Vâlcea, Roxana cântă muzică de petrecere. Ea are și o relație stabilă de câțiva ani cu un toboșar.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...