Tânăr prins după ce a furat un portofel dintr-o mașină

Polițiștii din Băbeni, județul Vâlcea, au identificat un tânăr de 18 ani, din județul Gorj, bănuit de furt.

La data de 17 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Băbeni, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras din autoturismul personal, un portofel.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 600 de lei.

La data de 24 februarie a.c. polițiștii de investigații criminale au identificat un tânăr de 18 ani, din județul Gorj, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...