FOTO: Accident GRAV pe DN7, între Pitești - Râmnicu Vâlcea. Mașină cu 5 persoane, căzută în prăpastie

Un grav accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea argeșeană Cotmeana. Un autoturism, înmatriculat în Vâlcea, a căzut în prăpastie. În mașină se aflau cinci persoane (doi bărbați și trei femei).

Victimele au reușit să se evacueze din mașina, dar nu și din râpă. Salvatorii au folosit tărgi și cordite pentru a le scoate de acolo. Cele cinci victime au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

Potrivit ISU Argeș, două victime au fost preluate de echipaje SAJ, alte două de ambulanțe SMURD B2, iar cea de-a cincea a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă.

Din primele informații, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare iar mașina a părăsit partea carosabila, într-o zonă cu pantă pronunțată și diferență de nivel.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială cu modul de Descarcerare, un echipaj de terapie intensiva mobila și doua ambulante SMURD B2 plus un echipaj SAJ.

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș efectuează cercetări la fața locului .

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...