VIDEO: Florian Geanovu, vâlceanul care a făcut senzație pe scena "Românii au talent!"

23 Feb 2021
VIDEO: Florian Geanovu, vâlceanul care a făcut senzație pe scena "Românii au talent!" Sursa video: youtube.com/Geanovu. Sursa foto: facebook.com/Florian Geanovu

Florian Geanovu, un polițist din județul Vâlcea, i-a șocat pe jurații de la “Românii au talent” cu mișcările sale de dans. Agentul s-a calificat în etapa următoare a emisiunii de la Pro TV și a primit numeroase laude.

În vârstă de 21 de ani, Florian Geanovu și-a spus povestea de viață într-un scurt interviu oferit înainte să urce pe scena show-ului de talente. Potrivit declarațiilor sale, el dansează de la 13 ani, după ce a urmărit pe YouTube câteva video-uri. El s-a antrenat în grădina sa din localitatea Slătioara, județul Vâlcea. Deși, nu a fost un copil foarte flexibil, datorită antrenamentelor, el a reușit sa facă niște lucruri nemaivăzute în comuna vâlceană. Ulterior, dansul și contorsionismul au devenit o obsesie pentru el.

“Nu a fost neapărat o chestie pe care mi-am dorit-o de mic, dar mi-a plăcut să folosesc arme. E o chestie riscantă dar și plăcută pentru mine. Pe lângă meseria de polițist sunt pasionat de dans. Am pasiunea asta de la 13 ani, am învățat singur, de pe internet, nu am luat cursuri. M-am hotărât să vin la Românii au Talent pentru a arăta ce știu, pentru a arăta că un polițist poate face și altceva pe lângă muncă și să dea amenzi”, a declarat tânărul polițist înainte să ajungă în fața celor patru jurați.

“Bun, deci ați umărit dansul evadarea din cătușe. Florian, m-ai surprins extrem de plăcut”, a mărturisit Andi Moisescu.

“Să vezi acum colegii cum îl respectă, le e frică să nu intri pe gaura ușii după ei. Au mai fost colegi de-ai tăi pe aici, cu diverse talente, dar în domeniul ăsta parcă nu am văzut, așa că părerea mea este că poți să continui cu amândouă (n.r.: meseriile)”, a declarat Florin Călinescu.

De mai bine de un an, Florian Geanovu s-a mutat în București și lucrează în cadrul Secției de Poliție Nr. 26. El a decis să devină agent, pentru că este atât o provocare, cât și o meserie bănoasă și nu și-a dorit să activeze pe lângă casă, pentru că acolo nu avea parte de acțiune. Conform dezvăluirilor sale, el repetă diferite mișcări chiar și atunci cand se bagă în pat, la culcare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...