FOTO: S-a deschis cel mai nou și mai modern Hotel SPA din Olănești

22 Feb 2021
Week-end-ul trecut a fost inaugurat Imperial Hotel&Spa din Băile Olănești, cel mai nou și mai modern hotel Spa din Băile Olănești. Diversitatea spațiilor de cazare, unicitatea acestora, designul inovator și revolutionar, fac ca oaspeții să se simtă răsfățați la prețuri fără concurență.
La HOTEL IMPERIAL & SPA poți beneficia de terapii medicale si de relaxare de ultima generatie. De asemenea, te poți bucura de o piscină interioară spațioasă, în care să-ți întinzi musculatura, să-ți reculegi gândurile, să te bucuri de o experiență completă de relaxare.
O salina ultramodernă, 3 piscine din care una cu apa sarata, facilitati de wellness și saună! Pe toate acestea le găsești dacă alegă să treci pragul hotelului IMPERIAL & SPA.
”Avem grijă să fie respectate toate măsurile de siguranță, cât și normele de funcționare. Nu mai e necesar să te îngrijorezi pentru temperatura apei sau pH. Ne-am ocupat noi de toate!”, susțin gazdele primitoare.
Hotelul are o poziție centrală în stațiunea Băile Olănesti și poate oferi camere spațioase cu vedere panoramică și un SPA ultramodern, care este conceptul perfect pentru relaxare și sanatate.

?????? ??????? ?̦? ???????̆??: ???? ??? ???
www.imperialhotelspa.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...