VÂLCEA. Accident mortal la Milcoiu. Un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața

În această dimineață, pe DN 7, în dreptul localității Milcoiu, a avut loc un tragic accident rutier în care a fost implicat un TIR, încărcat cu carne de porc congelată, și un autoturism.

În urma impactului autoturismul fost scos în afara părții carosabile, iar șoferul a rămas încarcerat. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu o ambulanță.

Victima, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a fost extrasat din autoturism în stop cardio respirator, dar, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut efect și a fost declarat decesul la ora 07.07 de către cadrul medical de la ambulanță SAJ.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...