VÂLCEA. Tâlhar prins după ce a furat dintr-o casă și a bătut proprietarii ca să scape

Polițiștii din cadrul Postului de Poliției Câineni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au continuat cercetările într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind identificat un bărbat de 40 de ani, din județul Timiș, bănuit de comiterea faptei.

La data de 07 ianuarie a.c., bărbatul de 40 de ani, ar fi pătruns într-o locuință din comuna Câineni, din interiorul căreia ar fi sustras mai multe bunuri și o sumă de bani, iar în momentul în care a vrut să plece, a fost surprins de proprietari, iar prin violență a reușit să își asigure scăparea prin fugă de la locul faptei.

La data de 17 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 17 Poliție Rurală Tigveni s-a reușit identificarea bărbatului în comuna Tigveni, acesta fiind condus la audieri.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților pentru dispunere de măsuri legale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...