VÂLCEA: Elev bătut în școală. Agresorul a fost reținut

VÂLCEA: Elev bătut în școală. Agresorul a fost reținut Foto arhivă
La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați cu privire la faptul că, un elev a fost agresat fizic în incinta unei unități școlare din oraș.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, în fapt, un tânăr de 20 de ani, din Costești, a intrat în interiorul unității școlare prin punctul de control acces, motivând că se deplasează până la secretariatul unității în vederea solicitării eliberării unei diplome de studii, lucru pe care l-a făcut, după care acesta s-a deplasat la o sală de curs unde l-ar fi agresat fizic pe un tânăr de 17 ani, conflictul fiind aplanat de către un cadru didactic al unității școlare.

În urma evenimentului, tânărul de 17 ani nu a necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au condus pe tânărul de 20 de ani la sediul poliției, pentru audieri, unde în urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, tânărul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Tânărul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea, iar astăzi o să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...