RAZIE RUTIERĂ. 250 de sancțiuni într-o singură zi, 22 de permise reținute

La data de 16 februarie a.c., polițiștii rutieri vâlceni au organizat o acțiune cu efective mărite, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto și conducerea sub influența alcoolului, fiind folosite 7 aparte radar.

Astfel, pentru neregulile depistate în trafic, au fost aplicate 240 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G.195/2002, din totalul acestora 111 sancțiuni au fost pentru depășirea vitezei legale.

De asemenea, au fost reținute 22 de permise de conducere, din care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și a fost constatată și o infracțiune la regimul rutier.

Totodată, polițiștii au retras 7 certificate de înmatriculare pentru neregulile descoperite.Acțiunile de genul vor continua și în perioada următoare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...