Cazuri de COVID-19 printre preșcolarii din Râmnicu Vâlcea

Două educatoare și un preșcolar, de la Grădiniţa cu program prelungit "Dumbrava Minunată" din zona Sud a municipiului Râmnicu Vâlcea, au fost confirmați pozitivi la infecția cu virusul SARS-CoV-2.

"Vă anunțăm că Ia grădinița noastră un copil a ieșit pozitiv, și după aceea și cele două doamne educatoare de la grupă.

Pentru a evita orice risc de îmbolnăvire, vă anunțăm, că vom lua toate măsurile necesare.

Ca urmare, orice copil care prezintă și cele mai mici simptome de răceală NU vine la grădiniță, orice copil care a intrat în clasă și prezintă semne de îmbolnăvire este trimis acasă.

Copilul care este trimis acasă va sta sub observație și ziua următoare.

După 3 zile de absență aduce aviz de la medicul de familie.
Dacă un copil sau familia sa a avut Covid-19 mai stă acasă încă 2- 3 zile pentru siguranță și după cele 14 zile de carantină" este mesajul care a fost transmis părinților copiilor care frecventează această unitate de învățământ.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...