Foto/video: Tânăr prins sub un mal de pământ, în Râmnicu Vâlcea

UPDATE: Din nefericire, la ora 17.10 a fost declarat decesul tânărul de 27 de ani, prins sub pământ. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viață.

*****

Persoană prinsă sub un mal de pământ în mun. Rm Vâlcea, str. Bujorencii. Pompierii militari intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și containerul multirisc.
Victima este acoperita in intregime.

S-a identificat poziția victimei, se intervine cu precauție din cauza solului instabil. Din informațiile preliminare, este vorba de un bărbat, in vârsta de 27-30 de ani, care executa lucrări de canalizare.

Vom reveni cu amănunte. 

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...