Georgiana Mutu, moștenitoarea grupului Annabella-Râureni, din județul Vâlcea, protagonista reality show-ului „Șef sub acoperire” de la Pro TV

16 Feb 2021

Primul episod din noul sezon al reality show-ului Șef sub acoperire, difuzat de Pro TV, a fost lider de audiență săptămâna trecută și l-a avut ca protagonist pe cunoscutul om de afaceri Ștefan Mandachi. Săptămânal, emisiunea duce câte un director sub acoperire, care experimentează o serie de job-uri grele în propria companie.

Astăzi vom vedea un alt manager de top care a spus „da” acestei provocări: este vorba de Georgiana Mutu, moștenitoarea grupului Annabella-Râureni, din județul Vâlcea.

Georgiana Mutu, moștenitoarea unui brand popular de conserve din România, este Brand Manager Râureni. Compania a fost fondată de către părinții Georgianei, Dorina și Dan Mutu, și este o afacere de peste 100 de milioane de euro. Grupul are 1500 de angajați, 3 fabrici, peste 550 de hectare de livezi, sere și terenuri agricole precum și un lanț de 80 de magazine. Georgiana este fiica cea mică a familiei și s-a implicat în afacere încă din primul an de facultate. Ea a crescut în companie, fiind interesată încă din copilărie de afacere, și va intra sub acoperire pentru a cunoaște toate fațetele business-ului pe care visează să îl conducă în viitor.

Georgiana a renunțat la biroul luxos și la confortul de acasă și a lucrat sub acoperire atât în fabrică, precum și în magazinele grupului, pentru a vedea cum funcționează lucrurile, ce poate fi îmbunătățit, dar și pentru a cunoaște angajații firmei și provocările cu care se confruntă aceștia.

„Îmi este atât de greu să sumarizez întreaga experiență Șef sub acoperire. Trebuie să recunosc că a fost obositor, copleșitor și extrem de emoționant, dar per total experiența a fost un duș rece de care aveam nevoie, o adevarată lecție de viață și, nu în ultimul rând, una dintre cele mai tari nebunii pe care le-am făcut vreodată. Inițial am fost reticentă și, până în ultimul moment, am ezitat. Dar acum realizez de fapt că este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat și mă bucur că m-am implicat în acest proiect. Datorită Șef sub acoperire am învățat atât de multe. M-a ajutat să conștientizez că încă mai am foarte multe lucruri de învățat, atât pe plan personal, cât și profesional. M-a schimbat profund și fundamental această experiență. Aș repeta-o oricând și îndemn orice antreprenor să accepte provocarea.” a spus Georgiana Mutu pentru ProTV.

În această seară, de la ora 21:30, la ProTV, vom vedem cum s-a descurcat Georgiana Mutu și ce lucruri a descoperit despre compania și angajații familiei sale. Telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, nu doar la TV, ci și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii.

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...