COMUNICAT DE PRESĂ. Conferința Internațională - Valorizare proiect” Voluntariat, Verde, Viața”

În perioada 10-13 Februarie 2021, are loc la Predeal, conferința internațională de valorizare a proiectului “Voluntariat, Verde, Viata” 2018-1-RO01-ESC11-061256.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Corpul European de Solidaritate.

Conferința valorizează rezultatele proiectului și contribuie la diseminarea și exploatarea suplimentară a rezultatelor proiectului.

În cadrul conferinței au loc prezentări offline și online despre exemple de bune practici specifice educației ecologice și protejării mediului înconjurător.

Conferința internațională se desfășoară atât în format offline cu participarea a 25 de voluntari, activiști de mediu, lucrători de tineret, autorități publice, cât și în format on-line.
Lucrările conferinței se vor încheia cu un seminar-dezbatere dedicat voluntariatului și solidarității pentru un mediu curat și cu noi propuneri privind activitățile de solidaritate în sprijinul protejării mediului înconjurător.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...