Centru de vaccinare la Sutești!

25 Ian 2021
Centrele de vaccinare pentru campania de imunizare anti-COVID a populaţiei au fost amenajate în judeţul Vâlcea în săli de sport, cămine internat şi cămine culturale.
Au fost amenajate centre de vaccinare anti-COVID în săli de sport ale şcolilor din localităţile Suteşti, Lădeşti, Drăgăşani, Băbeni şi Horezu, în cămine internat din Berbeşti şi Călimăneşti şi în cămine culturale din localităţile Orleşti, Mihăeşti şi Budeşti, precum şi la Spitalul Orăşenesc Brezoi.
La Sutești, primarul Alin Dumbravă a investit bani din bugetul local pentru ca acest centru de vaccinare să îndeplinească toate standardele medicale. ”Ne-am mișcat repede, pentru ca Centrul de vaccinare să devină funcțional. Am primit și aviz de la DSP, avem tot ce ne trebuie”, ne-a declarat primarul Alin Dumbravă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...