GAZE LA STOENEȘTI! Proiectul este în linie dreaptă

25 Ian 2021
Localnicii din Stoenești sunt dornici să aibă gaze naturale în gospodăriile lor. Potrivit primarului Gheorghe Dumbravă, din cele 1700 de gospodării, existente în Stoenești, peste 1400 și-au dat acordul pentru introducerea rețelei de gaze naturale în comună. Primarul Dumbravă susține că poriectul inițial a mai suferit modificări, tocmai pentru a mai adăuga noi branșamente pe rețea.
,,Suntem pregătiți din toate punctele de vedere, numai că acum, în ultimele săptămâni, ne-au pus să reactualizăm revizele. După părerea mea, a fost o decizie foarte bună ca și branșamentul spre populație să fie inclus în proiect. Așteptăm să se facă reactualizarea, să aprobăm în consiliul local și să dăm drumul la treabă”, a declarat primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă pentru o televiziune locală.
Proiectul, în valoare de 25 de milioane de euro, se realizează ca urmare a unui parteneriat între primarii localităților Stoenești, Bărbătești și Costești. Cele trei localități se vor branșa la conducta de gaze naturale de la Păușești Măglași.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...