La Orlești, continuă investițiile

25 Ian 2021
Anul 2021 a început în forță în comuna vâlceană Orlești. Primarul Constantin Cârstina este decis să continue obiectivele de investiții începute în mandatul anterior, chiar dacă restricțiile impuse de Covid - 19 trebuie respectate.
”Continuăm obiectivele de investiții incepute . Covidul ne-a mai întârziat, dar la noi în comună încă se lucrează. Am avut parte și de timp bun și de înțelegere, iar oamenii, la noi în comună chiar respectă ceea ce transmit autoritățile în privința virusului SARS COV 2.
Deja, lucrăm febril pentru proiectele pentru exercițiul bugetar 2021 - 2027 pe fonduri europene. Vreau să știm ce să facem la obiect și concret și să fim pregătiți”, susține primarul Constantin Cârstina.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...