Cernișoara trebuie dezvoltată cu fonduri europene

15 Ian 2021
În localitatea Cernișoara, toate cele trei drumuri de legătură ale comunei trebuie să fie complet reabilitate, trebuie ca localitatea să fie tranzitată, să existe un acces facil pentru cei care doresc să investească aici, susține primarul Dumitru Ciorâcă.
”Trebuie să ne orientăm spre agricultură, mă refer la pomicultură, la culturi și agro industrie, la zootehnie, la produse ecologice, la o alimentație sănătoasă. Cernișoara poate oferi acest lucru. Trebuie accesate granturi și fonduri europene, fie agenții privați, fie instituțiile. Trebuie pornite motoarele gripate ale economiei ”, a mai adăugat primarul.
Pentru accesarea mai ușoară a fondurilor, primarul a aderat la ADI, împreună cu localitățile din vecinătate, în speranța că fondurile, mai ales cele de la UE vor fi mai ușor de accesat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...