Centru de vaccinare la Budești!

15 Ian 2021
Prin Hotărârea nr. 2 din 12.01.2021 a Comitetului Judetean pentru Situații de Urgență (#CJSU Vâlcea), au fost stabilite si aprobate un numar de 17 centre de vaccinare a populației.
In localitatea Budeşti a fost aprobat Centrul de vaccinare in satul Ruda (Cămin Cultural Ruda), la care au fost arondate urmatoarele localitati: Budeşti, Danicei, Nicolae Balcescu, Milcoiu, Golesti, Galicea si Stoilesti.
”Activitatea de amenajare si dotare a Centrului de vaccinare din satul Ruda a fost efectuata de catre personalul din subordinea mea, acest lucru finalizandu-se intr-un timp foarte scurt.
Multumesc pe aceasta cale tuturor angajatilor din cadrul Primariei Budeşti cat si colaboratorilor pentru implicare!
În data de 14.01.2021 spatiul aferent Centrului de vaccinare a trecut prin etapa de evaluare,urmand ca in cursul zilei de azi sa fie depusa documentatia pentru avizare de catre Directia de Sanatate Publica Valcea.
O sa revin zilele urmatoare cu un nou comunicat privind data inceperii efective a vaccinarii pentru populatie, modalitatea de inscriere pentru vaccinare si programul de lucru.
Menționez că vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 este gratuită și voluntară!”, susține primarul Ion Vlădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...