Ați văzut-o? Minoră căutată cu disperare de familie și Poliție!

10 Feb 2021

UPDATE: La data de 11 februarie a.c., minora a fost identificată înmunicipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma declarației acesteia a reieșit faptul că,pe timpul plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni. 

*****

Polițiștii vâlceni caută o fată, de 14 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a plecat de acasă. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la faptul că, minora OLESCU-MURCIA Denisa a plecat voluntar de acasă, la data de 9 februarie 2021, în jurul orei 21.00, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,55 metri, greutate 45 kg, ochi căprui, păr lung șaten deschis, fără semne particulare.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...