FOTO: Autoturism în flăcări. Pompierii vâlceni au acționat prompt

FOTO: Autoturism în flăcări. Pompierii vâlceni au acționat prompt Sursa foto: ISU Vâlcea

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în data de 31.01.2021, la ora 13:49, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Verguleasa, sat Dumitrești, județul Olt.

În momentul declanșării autoturismul se afla staționat în curtea proprietarului. Până la stingerea flăcărilor, a ars instalația electrică din zona compartimentului motor. Din fericire, incendiul nu s-a propagat și la alte bunuri aflate în apropiere, acesta fiind stins în scurt timp.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...