NEWS ALERT! Trei falși călugări instigă vâlcenii să nu se vaccineze

Doi călugări și o călugăriță au pus pe jar autoritățile din județul Vâlcea, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute au împărțit broșuri cu informații false despre efectele negative ale vaccinului anti-Covid. Îmbrăcați în straie monahale, aceștia au încercat să-i convingă pe mai mulți bătrâni din comuna Stoenești să nu se vaccineze, pentru că, chipurile, acest vaccin ucide.
Poliția a intrat imediat pe fir, însă călugării au ajuns și în comuna Bărbătești, unde au împărțit broșuri cu informații false.
Primarul din Bărbăteşti, Constantin Banacu, susține că broșurile au fost distribuite de niște impostori, nicidecum oameni care îl slujesc pe Dumnezeu.
„O să plecăm în teren imediat să discutam, să le luăm unde sunt în porți şi să discutăm cu oamenii să nu asculte la aşa ceva”, spune Constantin Banacu, primarul comunei Bărbătești.
În acest caz, au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor datelor, oamenii legii din Vâlcea intrând pe firul anchetei.

Prefectul Fârtat: Vâlcenii au înțeles mesajul și doresc să se vaccineze

Prefectul Sebastian Fârtat a alertat imediat autoritățile, în acest caz impunându-se o anchetă riguroasă. ”Am înțeles că umblau unii îmbracați în haine monahale și împărțeau broșuri cu informații false. Sunt sigur că polițiștii îi vor identifica pe cei care au făcut așa ceva. În altă ordine de idei, sunt bucuros că vâlcenii au înțles mesajul și doresc să se vaccineze. Avem, până acum, aproape 8.000 de persoane vaccinate la nivelul județului”, ne-a declarat prefectul Sebastian Fârtat.
În cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din județul Vâlcea, demarată în data de 4.01.2021, au fost vaccinate până în prezent 7.799 persoane (atât din etapa I – personal medico-sanitar, cât și din etapa a II-a - persoane cu vârsta peste 65 ani, persoane cu afecțiuni cronice și personal din domenii de activitate esențiale).
Numarul total al dozelor de vaccin anti COVID-19 administrate (atât la doza nr. 1, cât ți la doza nr 2) este de 9.167.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...