VÂLCEA: Percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc. Un bărbat a fost reținut

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea sub coodonarea unui procuror D.I.I.C.O.T, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele unui bărbat, bănuit de trafic de cannabis.

La data de 28 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate și a informațiilor obținute polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate sub coodonarea unui procuror D.I.I.C.O.T - Biroul Teritorial Vâlcea, au efectuat două percheziții domiciliare, în județ, la locuințele unui bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuit de trafic de droguri de risc.

La locațiile vizate, polițiștii au descoperit și au ridicat în vedere confiscării, 25 de folii din staniol ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde olive ce par a fi cannabis, un grinder, un cântar de precizie, un telefon mobil si suma de 1.230 lei.

De asemenea, au fost puse în aplicare și trei mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 41 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 29 ianuarie a.c., bărbatul o să fie prezentat instanței de judecată, pentru dispunerea de măsuri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoraului Județean de Jandarmi Vâlcea și Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoraului General al Poliției Române.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...