BREZOI va deveni stațiune de interes local

După ce a reușit să pună brezoiul pe harta mondială a muzicii de calitate și a bunului gust, prin organizarea an de an a Festivalului Open Air Blues, primarul Robert Schell ”lovește” din nou. A finalizat deja documentația, care este depusă la Ministerul Turismului, prin care orașul Brezoi urmează să devină staţiune turistică de interes local.
”Unul dintre proiectele mele de suflet este amenajarea traseului până în Vârful Ţurţudan, un simbol al orașului nostru. Sunt încrezător că în 2021 vor apărea axe de finanțare prin care să putem finanța un asemenea proiect. Suntem într-o fază foarte avansată în ceea ce privește declararea orașului nostru stațiune și apoi vom putea avea acces și la alte axe de finanțare”, ne-a declarat Robert Schell.
De asemenea, primarul Schell ne-a declarat că administrația publică locală din Brezoi a investit 100.00 de euro în centrul de vaccinare din localitate.
”Știți că eu nu fac lucrurile de jumătate. Avem unul dintre cele mai bine dotate centre, cu o capacitate maximă de vaccinare de 200 de persoane de zi. Am înțeles că în jur de 100 de persoane se vaccinează pe zi la noi”, a mai adăugat primarul Robert Schell.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...