CĂUTĂM firme din toată țara pentru COLABORARE MONTAJ profile WPC Bencomp

27 Ian 2021
Terasă WPC realizată din produse WPC Bencomp Terasă WPC realizată din produse WPC Bencomp

CĂUTĂM firme din toată țara interesate de COLABORARE pentru MONTAJ profile WPC produse de fabrica BENCOMP din Buzău - pentru montare garduri, terase, balustrade, lambriuri exterioare etc.

Asigurăm training gratuit în fabrica din Buzău.

Clienții BENCOMP vor fi direcționați pentru montaj catre firmele care au absolvit training-ul în fabrica noastră din Buzău.

Vă rugăm să ne transmiteți o prezentare scurtă a societății Dvs. care să conțină domeniul de activitate și experiența anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariați și orice alte informații utile la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dacă sunteți interesați și vreți să aflați mai multe despre utilizările lemnului compozit (WPC) intrați pe site-ul nostru www.wpcromania.ro și descoperiți cât de multe se pot sa face cu acest profil durabil, ecologic și versatil.

Îți garantăm că BENCOMP SRL utilizează materiile prime cele mai bune care să asigure o calitate ridicată a profilelor produse. Încrederea in calitatea ridicată se reflectă în perioada de garanție de 5 ani (față de 2 ani garanția legală), iar durata de utilizare este între 10 și 25 de ani.

Foarte multe imagini cu lucrări ale clienților noștri găsești pe pagina noastră de Facebook. Dacă îți place ce găsești acolo, dă-ne Like și Share!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...